Over deze site

Waarom WebhostingReviews.nl

Het kiezen van de juiste webhost is niet eenvoudig. Er zijn alleen in Nederland en België al vele tientallen bedrijven actief op de webhostingmarkt. Hoe vind je nu een professionele en betrouwbare host die bovendien haar webhostingdiensten tegen een redelijke prijs aanbiedt?

De ervaringen van andere klanten vormen doorgaans een goede indicatie voor de kwaliteit van een product of dienst. Voor webhosting is dat niet anders. Op allerlei forums en andere online communities worden de ervaringen met hostingbedrijven uitgewisseld. Zie bijvoorbeeld 9lives.be en WebhostingTalk.nl.

Op deze site willen we de hosting ervaringen van mensen verzamelen en overzichtelijk weergeven. WebhostingReviews.nl geeft klanten van webhostingbedrijven de mogelijkheid om hun ervaringen met deze bedrijven te delen met andere bezoekers. Op deze manier kunnen we onze bezoekers een overzicht bieden van de webhosts die een goede reputatie hebben.

Webhosts met de hoogste gemiddelde ratings staan bovenaan

Als een webhost op WebhostingReviews.nl veel goede reviews ontvangt van bezoekers dan zal deze automatisch stijgen op de ranglijst. Een host met een 5 sterren rating na slechts één review zal niet automatisch bovenaan de lijst komen te staan. Een host met meedere bovengemiddelde ratings van verschillende klanten zal wel hoog genoteerd worden in onze lijst van webhosts. Hoe meer reviews een host ontvangt, des te betrouwbaarder worden de ratings en des te groter wordt de invloed van deze ratings op de ranglijst.

Erg oude reviews worden op een gegeven moment weer verwijderd van de site. Dit doen we omdat de ratings die gegeven zijn bij een review die een jaar of 2 oud is geen goede indicatie meer hoeft te geven van de huidige stand van zaken bij de betreffende webhost. Bij webhosts met zeer weinig reviews maken we soms een uitzondering op deze regel.

Beleid met betrekking tot reclame

Niemand van WebhostingReviews.nl is werkzaam of direct betrokken bij bedrijven in de webhostingindustrie. Wij hebben enkel ervaringen als klant met webhosters, net als het merendeel van onze bezoekers.

Een host kan ons niet betalen om hoger in de ranglijst te komen of om negatieve reviews te verwijderen.

Er zullen advertenties van het Google advertentienetwerk op de site getoond worden. Wij verkopen geen directe advertentieruimte aan individuele hostingbedrijven. De Google advertenties worden niet door WebhostingReviews.nl geselecteerd, maar door Google.

Aan sommige links naar sites van webhosts zal een referral ID toegevoegd worden, indien de host een referral/affiliate programma aanbiedt. Wij vragen de webhosts die genoteerd zijn op WebhostingReviews.nl om na een bepaalde overeengekomen periode na hun vermelding op de site ons een referral/affiliate programma aan te bieden. Webhosts die geen referral/affiliate programma willen of kunnen aanbieden hebben de mogelijkheid om een vergoeding te betalen voor hun vermelding op de site, al heeft dit niet onze voorkeur. Wij bepalen echter altijd zelf de tekst van de vermeldingen van webhosts om het gebruik van misleidende termen (bijv. onbeperkt dataverkeer) en marketingtaal te voorkomen.

WebhostingReviews.nl heeft kosten en de site heeft daarom ook inkomsten nodig om deze kosten te dekken. Door het bovenstaande beleid m.b.t. advertenties en de vermeldingen van webhosts proberen we dit zo goed mogelijk te doen. Wij denken dat de site op deze manier waardevol blijft voor zowel bezoekers als webhosters, terwijl ook het voortbestaan van de site zo kan worden gegarandeerd.

Steun ons

WebhostingReviews.nl is afhankelijk van de feedback van onze bezoekers. We willen je dan ook vragen om je eigen ervaringen met een webhost te delen met de andere bezoekers van deze site. Dit doe je door een review te schrijven op de pagina van de betreffende host op deze site. Als je host nog niet op de site staat vermeld dan kun je terecht op de pagina: Plaats Review. Zo maak je deze site beter en wij willen je daar alvast hartelijk voor bedanken!

© Copyright 2008-2020 WebhostingReviews.nl · Disclaimer en privacybeleid