Vimexx

 • 55555
 • 55555
 • 55555
 • 55555

Vimexx is actief sinds 2015. De servers zijn ondergebracht in de datacenters van BIT in Ede. Vimexx biedt de volgende vier webhostingpakketten aan:

 • Start: SSD schijfruimte: 2 GB, dataverkeer: 25 GB per maand, maximaal 25 websites hosten op je account
 • Plus: SSD schijfruimte: 100 GB, dataverkeer: fair use policy, maximaal 5 websites hosten op je account
 • Compleet: SSD schijfruimte: fair use policy, dataverkeer: fair use policy, maximaal 15 websites hosten op je account
 • Maximaal: SSD schijfruimte: fair use policy, dataverkeer: fair use policy, geen beperking voor het aantal websites dat je mag hosten op je account

N.B. Met “schijfruimte” wordt het totale aantal megabytes/gigabytes bedoeld dat je gebruikt binnen je Vimexx account. Dit omvat zowel je website, database als je e-mail. De verdeling hiertussen is vrij, zolang je maar niet over de limiet van het pakket gaat.

Het control panel is van Direct Admin. Er kan gebruik worden gemaakt van gratis SSL certificaten bij alle pakketten en voor alle domeinnamen via een koppeling in het control panel. Deze certificaten worden uitgegeven door Let’s Encrypt.

Bij alle pakketten mag gebruik gemaakt worden van een onbeperkt aantal MySQL databases, e-mail en FTP accounts en subdomeinen. Het is mogelijk om een specifieke PHP versie te kiezen; alle 5.x en 7 versies zijn beschikbaar.

Er wordt zeven keer per dag automatisch een backup gemaakt van alle websites en databases op de servers. Deze worden 30 dagen bewaard, zodat het altijd mogelijk is een oude versie van je site te herstellen.

Support wordt geleverd via e-mail en live chat. Er is geen telefonische support.

Externe link Bezoek Vimexx

Ervaringen met Vimexx toevoegen Heb je zelf ervaringen met Vimexx? Voeg dan je eigen review en beoordeling toe onderaan deze pagina. Bedankt!

Hieronder lees je de ervaringen van andere bezoekers met Vimexx.

Ervaringen

2 Reviews over Vimexx:

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Ik dacht dat dat niet kon: een hosting pakket voor een euro of 6 per jaar, en dan nog meerdere domeinen in dat ene pakket. Natuurlijk betaal je apart voor de domeinregistratie, maar nu ben ik per jaar voor 3 domeinen/websites €24 kwijt ipv rond de 100 bij bijv. one.com
  En de support is echt uitstekend. Snelle reactie via chat, ze snappen waar je het over hebt, correcte en effectieve beantwoording van al mijn vragen. Top!

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  2 maanden geleden bij Vimexx terecht gekomen. Eerst via de live chat wat informatie ingewonnen aangezien ik zeker wilde weten of ik bij een vertrouwde partij terecht zou komen. Zij hebben me vervolgens van alle informatie voorzien en zodoende ben ik mijn websites gaan overbrengen. Nu een flinke tijd verder kan ik zeggen dat zij de zaken zeker op orde hebben. De kwaliteit is fantastisch, daarnaast reageert de support adequaat op hun tickets en via de live chat krijg je direct antwoord.

  Ik raad daarom iedereen Vimexx aan!

  (Opmerking admin: verplaatst van de “Plaats review”-pagina naar de gecreëerde Vimexx pagina op 13-06-2016. Datum originele review: 28-04-2016)

Plaats hier je eigen ervaringen met deze webhost

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling van 1-5 sterren en licht vervolgens je ervaringen toe in het tekstvak. Klik tenslotte op "Voeg review toe".

Beoordeling en toelichting:

Inhoud pakket
Prijs/Kwaliteit
Support
Algemene beoordeling

© Copyright 2008-2020 WebhostingReviews.nl · Disclaimer en privacybeleid