Neostrada

 • 4.144.144.144.144.14
 • 3.293.293.293.293.29
 • 3.433.433.433.433.43
 • 3.433.433.433.433.43

Neostrada is gevestigd in Lelystad en biedt drie standaard webhostingpakketten aan:

 • Starter: 3GB webruimte, dataverkeer: fair use policy
 • Extra: 25GB webruimte, dataverkeer: fair use policy
 • Master: webruimte: fair use policy, dataverkeer: fair use policy

Klanten kunnen zelf bepalen welke PHP versie gebruikt dient te worden voor hun hostingpakket. Het controlepaneel is van cPanel. Bij de twee kleinere pakketten mogen tot 100 domeinen op één pakket gehost worden. Bij het grootste pakket is er geen uitdrukkelijke beperking voor het maximum aantal gehoste domeinen. Er is geen maximum gesteld aan het aantal MySQL databases bij alle drie pakketten.

Alle pakketten bieden ondersteuning voor o.a. cronjobs, perl en een statistiekenpakket. Er worden diverse kant en klare scripts aangeboden om gemakkelijk een populair pakket als WordPress, OSCommerce of phpBB te kunnen installeren. Neostrada maakt dagelijks backups van alle servers, maar deze zijn voor intern gebruik, wat wil zeggen dat deze alleen op verzoek van een klant beschikbaar worden gesteld en terug worden geplaatst.

Support wordt verleend via e-mail. Er is in principe geen telefonische ondersteuning, wel kan Neostrada de klant bellen als een probleem niet via e-mail kan worden opgelost. Ook is er een sectie met handleidingen en veelgestelde vragen te vinden op de website.

Externe link Bezoek Neostrada

Ervaringen met Neostrada toevoegen Heb je zelf ervarginen met Neostrada? Deel je ervaring dan a.u.b. onderaan deze pagina.

Hieronder vind je de hosting ervaringen met Neostrada van andere bezoekers.

Ervaringen

10 Reviews over Neostrada:

 • Inhoud pakket33333
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support22222
  Algemene beoordeling22222

  Pakketten worden kleiner, prijzen verdrievoudigd en een support die vaker niet dan wel te bereiken is.

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Ze blokkeren zo maar een hele range IP’s. Website niet bereikbaar. Ergste is dat ze dan nog niet willen meewerken om het op te lossen.

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordelingNiet Beoordeeld

  Deze provider gooit zonder pardon je hele hosting omgeving op slot omdat ze zgn. SPAM hebben geconstateerd. Hoe veilig is de hosting bij hun dan vraag ik me af??? Ik doe niks bijzonders en toch is dit al de tweede keer dat me dit gebeurt. Nu kan niemand meer in ons CRM-systeem mooi waardeloos. En dan gaan ze je nog bedreigen ook met een gele kaart en andere maatregelen. I’m f*****g pissed off. Wat doen zij er zelf aan dat het zover komt????

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Snel, overzichtelijk, vele templates, snelle reactie op support vragen (via email). Wat wil je nog meer? Oh een lage prijs, die krijg je ook.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Vind Neostrada echt een van de betere en misschien wel de beste.
  Zeer goede support die zelfs op zaterdag open is!

  Hosting is ook erg snel en de prijs prima.
  Daarom alles 5 sterren van mij!

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Fantastisch. Helpdesk is zeer behulpzaam en reageert snel.
  Technisch is alles helemaal op orde.
  En de kosten zijn belachelijk laag.

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordelingNiet Beoordeeld

  Dramatische hoster. De helpdesk reageert erg traag en is alleen per email te bereiken. Na ruim 2 maanden is mijn website en cpanel nog steeds niet bereikbaar. Dit gebeurde van het een op ander moment nadat Neostrada veranderingen heeft doorgevoerd.

  De helpdesk komt totaal niet met een oplossing.
  Zonde van je geld! Ik raad het danook een ieder af om maanden van te voren te betalen!!!!

 • Inhoud pakket22222
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Bizar slechte hosting. Enorm spijt dat ik hier alles ondergebracht heb! Om de haverklap liggen mijn sites en mailadressen eruit. Ddos aanvallen, storingen, mails die in SPAM mappen komen enz. Alleen service via de mail is dan erg onhandig. Tevens wordt ik niet goed geholpen als ik om een oplossing vraag. Nu wil ik al mijn domeinen en hosting bij Neostrada weghalen en onderbrengen bij een meer betrouwbare partij. Echter kost dit veel geld omdat ik alles een jaar vooruit heb betaald. Zonde van mijn geld, tijd en negatieve energie!

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Na een aantal (soms duren) hostingpartijen te hebben gehad uiteindelijk op advise van een kennis overgestapt naar Neostrada. Wat een verademing. Deze hoster denkt met je mee en helpt je wanneer jij dat vraagd. Er is geen telefonische helpdesk maar dat is ook niet nodig als je zo snel al antwoord krijgt op je per e-mail gestelde vragen. Ik gebruik deze hoster nu ruim 1 jaar en heb hier nog geen (ongeplande) downtijd gehad. In het begin wel wat problemen met mailblacklists gehad maar dat is nu sinds enkele maanden opgelost. En dan te weten dat ze ook nog eens goedkoop zijn. Neostrada is een echte aanrader.

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordelingNiet Beoordeeld

  Wij hosten al jaren onze VPS/Cloud server bij Neostrada en zijn erg tevreden hierover. De uptime en service zijn geweldig. Ik zou nergens anders heen gaan en iedereen neostrada anbevelen.

Plaats hier je eigen ervaringen met deze webhost

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling van 1-5 sterren en licht vervolgens je ervaringen toe in het tekstvak. Klik tenslotte op "Voeg review toe".

Beoordeling en toelichting:

Inhoud pakket
Prijs/Kwaliteit
Support
Algemene beoordeling

© Copyright 2008-2020 WebhostingReviews.nl · Disclaimer en privacybeleid