Reviced

 • 3.53.53.53.53.5
 • 3.073.073.073.073.07
 • 2.42.42.42.42.4
 • 2.52.52.52.52.5

De webhost Reviced (in de periode voor April 2016 bekend onder de naam DeziWeb) uit Meppel is actief op de hostingmarkt sinds 2001. De servers staan in het datacenter Serverius II in Meppel. Reviced biedt hosting aan voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Ook dedicated hosting en colocatie wordt aangeboden.

Klanten kunnen kiezen uit vier shared webhostingpakketten:

 • Small pakket: 5 GB schijfruimte / dataverkeer: fair use policy / Max. aantal websites hosten op het account: 1 / Aantal databases: 1
 • Medium pakket: 10 GB schijfruimte / dataverkeer: fair use policy / Max. aantal websites hosten op het account: 3 / Aantal databases: 3
 • Large pakket: 50 GB schijfruimte / dataverkeer: fair use policy / Max. aantal websites hosten op het account: 5: Aantal databases: 10
 • Extra Large pakket: 100 GB schijfruimte / dataverkeer: fair use policy / Max. aantal websites hosten op het account: 10 / Aantal databases: 100

Een gratis SSL certificaat (van Lets Encrypt) is inbegrepen bij alle pakketten. Verder bieden alle hostingpakketten ondersteuning voor: PHP5, MySQL5, SpamAssassin spamfilter, cronjobs en webstatistieken (AwStats). Installatron wordt meegeleverd voor het eenvoudig installeren van een grote hoeveelheid scripts en applicaties op de website. Het control panel is van DirectAdmin. De prijs voor een .nl-domeinnaam is niet inbegrepen in de pakketprijzen.

De support voor klanten van Reviced verloopt via een ticket systeem. De host is tevens telefonisch bereikbaar.

Externe link Bezoek Reviced

Toevoegen van Reviced ervaringen Wat zijn jouw ervaringen met Reviced? Onderaan deze pagina kun je je ervaring toevoegen.

Hieronder staan de hosting ervaringen van andere bezoekers met Reviced.

Ervaringen

16 Reviews over Reviced:

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit33333
  Support11111
  Algemene beoordeling33333

  De laatste jaren niet meer tevreden over deze provider. Ze hebben veel systemen geautomatiseerd maar niet goed ingeregeld. Zo krijg je aanmaningen (zo mag je het van hun niet noemen) van facturen voordat de termijn is verstreken. Ook versturen ze behoorlijk wat mails over sites die niet up-to-date zouden zijn terwijl dit wel het geval is. De antwoorden van de helpdesk zijn dooddoeners en geen oplossing voor het geschetste probleem.

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Nou ik zit ook al heel lang bij hun maar nu maken ze er een zooitje van VPS server gecrasht alle mails van 4 jaar weg en ze hebben geen goede back up gemaakt waar je wel voor betaald, ze zouden het via een data recovery bedrijf proberen te herstellen, maar tot nu toe geen nieuws meer alleen van nog 5 dagen maximaal dus niet, vraag je of de eigenaar even kan bellen maar dat gebeurd dus ook niet, ben erg teleurgesteld in hoe alles nu gaat dit is geen service.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Ik host nu sinds een jaar of 6/7 diverse websites bij Deziweb/Reviced en nog een half dozijn van mijn klanten. En kan alleen maar positief over ze zijn. Helpdesk is uitermate goed te bereiken en zijn altijd even behulpzaam en denken ook altijd met je mee om verbeteringen door te voeren. de prijzen zijn meer dan acceptabel voor hetgeen je er voor krijgt. Dus nee van mijn kant geen fout woord over reviced. van mij krijgen ze 5 sterren op alle onderdelen.

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordelingNiet Beoordeeld

  Ik snap jullie allemaal niet hier al meer dan 10 jaar klant als er problemen zijn word ik netjes geholpen gr bouwbedrijfdool

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Wegblijven bij deze foute hoster waarvan de beveiliging zo lek is als een mandje.
  Sites worden continu gehacked bij hen en bel je ze zeggen ze je moet wel zorgen dat alles geupdatet is, geef je als antwoord dat dat is dan weten ze het niet meer. Exact dezelfde website die bij andere hosters draaien zijn probleemloos en laden snel.
  Bij deziweb echt traag en ‘s nachts kun je de websites niet bereiken want dan gooien ze alles gewoon plat. Onbetrouwbare hoster die me inmiddels al 3 klanten heeft gekost.
  1 advies ga niet met ze in zee!!!

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Ik lees hier veel negatieve reactie’s, zelf host ik al vanaf 2010 bij Deziweb, altijd al goede support, wat betreft de downtime valt mee, tot op heden 1 keer rond nieuw jaar gehad, verder goed en netjes afgehandeld, ik ben verder zeer tevreden over hen, en heeft hen al aan meerdere mensen aangeraden, welke aldus ook tevreden zijn.

  Voor de rest is er maar 1 keer een prijs wijziging geweest, wel ik dan ook ergens volkomen begreep, want daarna waren ze nog steeds goed geprijsd. deze had overigens geen invloed op mij. Ik ben gewoon verder gegaan op het oude pakket.

  Verder wordt onderhoud altijd netjes vroegtijdig aangekondigd, en word altijd s’nachts uitgevoerd, mails komen gewoon later binnen. en ik heb nog nooit meer dan 1 keer per jaar onderhoud gehad, aldus ook perfect.

  Ik heb hele goede ervaringen met Deziweb, ze geven ook een zeer goede support, zeker als ik hen vergelijk met andere webhosting aanbieders.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Ze beloven van alles en komen niets na. In het begin was Deziweb een top bedrijf, maar nu niet meer.

  afrader!!

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  7 jaar VPS klant geweest. Ik kan wel 20 redenen bedenken waarom ik blij ben dat ik er niet meer host. Zij hebben mij door de downtime veel klanten gekost.

  Pas op voor dit bedrijf, ze zijn hun eigen incassobedrijf en in 7 jaar zijn de prijzen alleen omhoog gegaan zonder enige innovatie.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support44444
  Algemene beoordeling55555

  Snap zelf de vele negatieve reacties niet zo, heb vrijwel nooit uitval van een van m’n sites gehad.
  Als er downtime aankomt wordt dit eigenlijk altijd van te voren via de nieuwsbrief gemeld.

  Ben via de website en telefoon altijd vriendelijk geholpen. Sinds het invoeren van een premium support methode duurt het wel iets langer voor je een reactie op je ticket krijgt indien je niet premium support afneemt. Maar aan de telefoon ben ik altijd prima geholpen.

  Zit nu 2 jaar bij deziweb, eerst ook met een stichting die helaas failliet is gegaan. Zelfs toen bleven ze vriendelijk en gaven ze mij alle mogelijkheid om de data van de stichting van de servers af te halen. Toen de site van de stichting een keer gehackt was werd ik uitgebreid geholpen met de zoektocht naar het probleem.

 • Inhoud pakket33333
  Prijs/Kwaliteit33333
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Op 30-12 vanwege stroomstoring uitval van diverse servers, kan gebeuren/overmacht. Maar dat pas na twee dagen de servers weer up-and running zijn kan natuurlijk niet en wat nog erger is er is geen recentere back-up voorhanden dan die van twee weken geleden !!!!
  Ook de communicatie en verklaringen over de storing zijn uiterst summier, al met al geen reclame.
  Het is duidelijk dat de uitwijk en back-up procedures bij Deziweb niet werken en dat behoort toch tot de kerntaken van een hosting bedrijf.
  Dus waarschijnlijk maar ergens anders kijken ………….

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Hosting bij Deziweb is een nachtmerrie. Vooral de laatste tijd liggen de servers regelmatig plat. Een maand geleden hadden ze per ongeluk een site van me gewist, die is twee weken uit de lucht geweest. Als je erover klaagt, draaien ze het om en geven ze jou de schuld.

  Op het moment dat ik dit schrijf liggen al mijn sites (en die van iedereen die ik deziweb ooit heb aangeraden) er al drie dagen uit. Geen mail, geen website, helemaal niets. Dit is een nachtmerrie voor iedereen die van zijn website en mailverkeer afhankelijk is. De communicatie hierover blijft totaal uit. Deziweb laat niets van zich horen. Als je wilt weten wat er aan de hand is, moet je inloggen op de site. Veel argeloze klanten zullen niet eens weten dat ze drie dagen geen mail hebben kunnen ontvangen. Schandalig.

  De service is ook niet om over naar huis te schrijven. Deze mensen kunnen niet eens in normaal Nederlands communiceren. Kies niet voor Deziweb! Deziweb is de slechtst denkbare webhoster. Daar krijg je veel spijt van.

 • Inhoud pakket33333
  Prijs/Kwaliteit44444
  Support11111
  Algemene beoordeling33333

  Op dit moment ervaren we een probleem met de server.
  Dit komt meer en meer voor.

  Wij zijn al klant sinds 2007, bedrijf is gegroeid qua hosting aantallen en klanten, maar de helpdesk is niet meegegroeid en kan de capaciteit niet goed aan.

  Ik overweeg ook een overstap.

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit33333
  Support44444
  Algemene beoordeling44444

  Goede webhost als je een uitgebreide website wilt. Goede prijs/kwaliteit en snelle support.

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit33333
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Lastig in het opzeggen, niet transparant in de communicatie. Nee, ik ben er niet over te spreken.

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit33333
  Support44444
  Algemene beoordeling33333

  Hallo,

  ik was blij dat ik eindelijk een goede hoster had gevonden maar bij deze begin ik weer zwaar te twijfelen.
  En ik heb het gevoel dat er altijd wel een uitleg voorhanden is…
  Ze krijgen nog even het voordeel van de twijfel maar als ik een betere hoster vindt die een betere kwaliteit biedt ben ik weg.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordelingNiet Beoordeeld

  Host al meer dan 4 jaar bijna al mijn websites bij Deziweb met volle tevredenheid.

  ALS er wat mis is, helpen ze je goed en snel! Servers zijn snel en als er een storing is(is er bijna nooit) dan is de server weer snel online.

Plaats hier je eigen ervaringen met deze webhost

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling van 1-5 sterren en licht vervolgens je ervaringen toe in het tekstvak. Klik tenslotte op "Voeg review toe".

Beoordeling en toelichting:

Inhoud pakket
Prijs/Kwaliteit
Support
Algemene beoordeling

© Copyright 2008-2020 WebhostingReviews.nl · Disclaimer en privacybeleid