SoHosted

 • 44444
 • 44444
 • 55555
 • 55555

SoHosted is gevestigd in Drachten en actief sinds 2004. Deze host biedt de volgende drie hostingpakketten aan:

 • Standard: 50 GB SSD schijfruimte, dataverkeer: fair use policy, 512 MB geheugen, 1 MS SQL database, 5 MySQL databases
 • Pro: 100 GB SSD schijfruimte, dataverkeer: fair use policy, 1024 MB geheugen, 3 MS SQL databases, 10 MySQL databases
 • Premium: 200 GB SSD schijfruimte, dataverkeer: fair use policy, 2048 MB geheugen, “onbeperkt” aantal MS SQL databases, “onbeperkt” aantal MySQL databases

Let op de betekenis van de term “schijfruimte” die gebruikt wordt bij de hostingpakketten van SoHosted. Schijfruimte bestaat uit drie onderdelen:

 • Webruimte: de ruimte die je website bestanden inneemt op de server
 • E-mailruimte: de ruimte die je e-mails inneemt op de server
 • MySQL ruimte: de ruimte die je database inneemt op de server

Klanten kunnen de schijfruimte bij een SoHosted webhostingpakket zelf verdelen over de webruimte, e-mailruimte en de MySQL ruimte.

Om een domeinnaam bij het pakket te krijgen moet je klikken op het tabblad “webhosting + domein”. Er kan slechts één website op een account gehost worden.

Een website builder is inbegrepen bij alle pakketten. Hiermee is het volgens SoHosted mogelijk om zonder technische kennis je eigen website te maken.

Alle hostingpakketten hebben de mogelijkheid tot eigen DNS beheer, cronjobs en het versturen van mail met SSL beveiliging. Er is verder ondersteuning voor IMAP, ASP, ASP.net, PHP, Perl/CGI, MVC 3.0 en Silverlight. Het control panel dat gebruikt wordt is Plesk. De pakketten ondersteunen de populaire CMS, zoals WordPress, Magento, Drupal, Joomla, Typo 3, OpenCart, Prestashop en osCommerce. SoHosted maakt backups voor system recovery. In geval van nood kan een klant vragen om een per ongeluk door hem/haar verwijderd bestand terug te laten plaatsen.

De support is via e-mail en ook telefonisch bereikbaar. Er is tevens ondersteuning via social media. De SoHosted website biedt ook een online kennisbank.

Externe link Bezoek SoHosted

SoHosted ervaringen toevoegen Heb je zelf ervaringen met SoHosted? Je kunt je review en beoordeling onderaan deze pagina toevoegen. Bedankt!

Lees hieronder de ervaringen van onze bezoekers met SoHosted.

Ervaringen

Eén review over SoHosted:

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit44444
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Prima webhosting. Geen problemen.. Slimme jongens weten waar ze over praten. Wellicht kleiner bedrijf die het nog allemaal goed aankan. Dikke 10 !
  Ook voor Joomla gebruiker nooit problemen. Nooit gehackt ! Wel zelf op tijd je eigen website upgraden uiteraard.

Plaats hier je eigen ervaringen met deze webhost

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling van 1-5 sterren en licht vervolgens je ervaringen toe in het tekstvak. Klik tenslotte op "Voeg review toe".

Beoordeling en toelichting:

Inhoud pakket
Prijs/Kwaliteit
Support
Algemene beoordeling

© Copyright 2008-2020 WebhostingReviews.nl · Disclaimer en privacybeleid