WebhostingReviews.nl – On The Move

In de rubriek WebhostingReviews.nl – On The Move veranderen we om de paar maanden van webhost. De site en domeinnaam worden telkens verhuisd naar een andere webhostingprovider. Het doel is om kennis te maken met meerdere webhosters en zo een indruk te krijgen van de kwaliteit van de diensten die worden aangeboden. Ook u als bezoeker van de site krijgt zo direct een indruk van de webhost die op dat moment onze site onderbrengt.

WebhostingReviews.nl is een vrij kleine site voor wat betreft het verbruik van dataverkeer en de gebruikte webruimte. Veel van onze bezoekers hebben ook websites die niet zo veeleisend zijn qua dataverkeer en webruimte. Wij zoeken dus eigenlijk precies hetzelfde als de meeste bezoekers van deze site: een compleet shared webhostingpakket met goede support voor een redelijke prijs.

Daarom leek het ons een goed initiatief om zelf verschillende webhostingpakketten uit te proberen, zodat zowel wij als u een directe indruk kunnen krijgen van de kwaliteit van de diensten van diverse webhosters.

Het is voor ons natuurlijk belangrijk dat we zelf vertrouwen hebben in de webhosts met wie we samenwerken in deze rubriek. Als onze site niet bereikbaar is of slecht presteert dan ondervinden we daar zelf alle nadelen van. In die zin is onze samenwerking met een webhostingbedrijf in deze rubriek dan ook een stem van vertrouwen in deze webhost. Dit biedt echter geen garantie dat we altijd de goede keuzes zullen maken en nooit een slechte ervaring zullen hebben. Sterker nog: het is vrijwel zeker dat we ook negatieve ervaringen zullen hebben als we maar lang genoeg doorgaan met deze rubriek.

Toch lijkt deze rubriek ons een goede manier om een beter en objectiever beeld te krijgen van webhosters. Daarom wordt vanaf januari 2016 de eventuele deelname aan deze rubriek ook aangegeven bij de weergave van de webhosters op onze homepage.

Check zelf de huidige host van WebhostingReviews.nl

U kunt zelf controleren door welke webhost deze site op dit moment gehost wordt door op deze link te klikken: WhoIsHostingThis.com/?q=webhostingreviews.nl

Overzicht deelnemers On The Move

» Augustus 2016TransIPTransIP pagina op WHR.nl: de site en de domeinnaam WebhostingReviews.nl zijn op 1 augustus 2016 verhuisd. We maken gebruik van het pakket “New Webhosting S” van TransIP.

» Augustus 2015ArgewebArgeweb pagina op WHR.nl: de verhuizing van de site en de domeinnaam WebhostingReviews.nl is op 11 augustus 2015 afgerond. We maken gebruik van het Lite pakket van Argeweb.

© Copyright 2008-2020 WebhostingReviews.nl · Disclaimer en privacybeleid