Helder Hosting

 • 22222
 • 1.751.751.751.751.75
 • 2.252.252.252.252.25
 • 1.751.751.751.751.75

De webhost Helder Hosting uit Amsterdam biedt sinds 2005 webhosting aan. De servers staan in Nederland.

Helder Hosting onderscheidt zich van andere webhosters door slechts één hostingpakket aan te bieden voor een vaste prijs. Zo wil zij duidelijkheid bieden aan de klanten met betrekking tot de prijs en de mogelijkheden van de aangeboden hosting. Er zijn dan ook geen verborgen kosten, zoals set-up kosten of extra kosten voor bepaalde pakketopties.

Het hostingpakket biedt 10 GB webruimte en 100 GB dataverkeer per maand. Er kunnen maximaal 1000 e-mailadressen aangemaakt worden. Het is niet mogelijk om meerdere zelfstandige websites en domeinnamen op één account te hosten. Er mag gebruik gemaakt worden van 25 MySQL of PostgreSQL databases. Het pakket biedt ondersteuning voor: PHP 5, Perl, Python en Frontpage extensies. Er zijn statistieken en logbestanden beschikbaar.

Voor het beheer van het pakket wordt een Nederlandstalig controlpanel gebruikt. De e-mail wordt gescand op de aanwezigheid van virussen en spam. De host heeft een uptime van > 99.5%.

Er wordt veel aandacht besteed aan de support van klanten bij Helder Hosting. Er is een gebruikershandleiding te downloaden op de site en het antwoord op de meest gestelde vragen staat ook op de site. De support is bereikbaar via een formulier op de site, via een e-mailadres en ook telefonisch van maandag tot en met zaterdag.

Externe link Bezoek Helder Hosting

Helder Hosting ervaringen toevoegen Heb je zelf ervaringen met Helder Hosting? Plaats dan je ervaring onderaan deze pagina. Bedankt voor je bijdrage aan deze site!

Hieronder lees je de ervaringen van andere bezoekers met Helder Hosting.

Ervaringen

6 Reviews over Helder Hosting:

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordelingNiet Beoordeeld

  ondertussen al 2 weken de server niet bereikbaar, maar ze doen er niets aan, gaat zeker nog minimaal 1,5 week duren!!!
  Geen professionele club dus.

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordelingNiet Beoordeeld

  Als je een pakket neemt incl. registratie domeinnaam houdt dat bij dit bedrijf in dat zij de domeinnaam registreren, maar ook de eigenaar worden van de domeinnaam en jij die naam dus kwijt bent. Zodra je geen gebruik wilt maken van de hosting (te slecht, niet te doen als je een webwinkel hebt) ben je dus je domeinnaam kwijt. Dit bedrijf wordt eigenaar van de domeinnaam die je door hen voor jou hebt laten registreren. De domeinnaam wordt vervolgens aan je te koop aangeboden voor (in ons geval) 4500 euro. Dit is geen hostingbedrijf; ze willen alleen dat je je domeinnaam door hen laat registreren (waardoor dit bedrijf de eigenaar wordt), en de rechten dan voor veel geld aan je doorverkopen. De door mij (dacht ik) geregistreerde naam was een eerbetoon aan mijn dochter.. Wat moet dit bedrijf er dan mee, behalve zakken vullen ?

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Scandalige service we worden afgescheept met u bent al uw bedrijfsemail kwijt en wij kunnen niets meer voor u doen. Advies: neem nooit een hostingpakket bij deze onprofessionele partij.

 • Inhoud pakket33333
  Prijs/Kwaliteit33333
  Support44444
  Algemene beoordeling22222

  Sinds een aantal jaren heb ik hier een reseller pakket. Na ‘de grote migratie’ in November werden mijn sites erg traag. Nu lijkt alles weer wat beter.
  De helpdesk reageert altijd snel.
  Ik zou hier echter niet snel weer een reseller pakket afnemen.

 • Inhoud pakket33333
  Prijs/Kwaliteit22222
  Support33333
  Algemene beoordeling33333

  Het kan er mee door maar inderdaad na een jaar weer eens de helpdesk nodig te hebben schrok ik me een buld.
  Wie daar achter de helpdesk was gezet kan beter naar de kleuter school.. en helaas ook daar geld eerst goed nadenken !

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Ik sluit me aan in de rij van negatieve beoordelaars. Veel downtime en een service niveau wat onder de maat is.

Plaats hier je eigen ervaringen met deze webhost

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling van 1-5 sterren en licht vervolgens je ervaringen toe in het tekstvak. Klik tenslotte op "Voeg review toe".

Beoordeling en toelichting:

Inhoud pakket
Prijs/Kwaliteit
Support
Algemene beoordeling

© Copyright 2008-2020 WebhostingReviews.nl · Disclaimer en privacybeleid