PCextreme

 • 2.672.672.672.672.67
 • 2.672.672.672.672.67
 • 22222
 • 22222

Sinds 2004 is PCextreme B.V. actief op de webhostingmarkt. Het datacentrum bevindt zich in Amsterdam, waar ook de technische dienst van PCextreme gevestigd is.

Er is een ruime keuze uit webhostingpakketten, waarbij een onderscheid is gemaakt tussen hosting voor simpele, statische websites, hosting voor geavanceerde, dynamische websites en zakelijke hosting.

Bij het static webhostingpakket is bijvoorbeeld geen database inbegrepen. Ook is er geen ondersteuning voor programmeertalen. Hier is het pakket dynamic webhosting voor nodig. Daar worden vijf MySQL databases geleverd en is er ondersteuning voor PHP, Perl, Zend Optimizer en SSH. Statistieken worden meegeleverd met alle pakketten. Bij afname van een premium webhostingpakket wordt een uptime garantie van 99,9% geboden. Ook krijgt de klant toegang tot backups, waardoor hij zelfstandig bestanden terug kan plaatsen.

Het is niet mogelijk om meerdere domeinnamen en zelfstandige websites op één account te hosten. Iedere 24 uur wordt er een backup gemaakt van de bestanden op de server.

De helpdesk is telefonisch te bereiken en via e-mail. Daarnaast is er een handleiding-sectie op de website waar veelgestelde vragen beantwoord worden en waar documentatie te vinden is.

Externe link Bezoek PCextreme

Ervaringen met PCextreme toevoegen Wat zijn je eigen ervaringen met PCextreme? Voeg je ervaring en beoordeling toe onderaan deze pagina. Bedankt!

Hieronder lees je de ervaringen van andere bezoekers met PCextreme.

Ervaringen

5 Reviews over PCextreme:

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  PCextreme is in de loop van de tijd flink duurder geworden, maar dat is op zich geen probleem zolang de hosting goed werkt. Wij hadden een shared hosting account. Afgezien van het feit dat dit extreem langzaam was, hadden we ook vaak met downtime te maken: soms dagenlang. Support wordt wel gegeven, maar is zeer traag. Ik adviseer om weg te blijven bij deze onbetrouwbare partij. Er is veel beter te krijgen voor minder!

 • Inhoud pakket33333
  Prijs/Kwaliteit33333
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  De onderstaande berichten kan ik alleen maar bevestigen, hun support is niet meer van deze tijd. Ze komen bot over en geven geen advies. Onze website was vermoedelijk gehackt en PCextreme heeft tot driemaal de website afgesloten zonder enige verdere melding door de .htaccess van onze website aan te passen door middel van een “deny from all” regel”. Verwacht voor deze prijs geen support of wat dan ook. PCextreme = duurkoop.

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordelingNiet Beoordeeld

  Bij PC Extreme weten ze duidelijk niet hoe ze efficient websites kunnen hosten. Nadat mijn website(s) meerdere malen gehackt zijn, en ik er alles aan heb gedaan om mijn websites hackproof te maken, kunnen ze mij geen advies geven. In plaats daarvan sluiten ze al mijn websites af en wordt ik medegedeeld dat ik maar een andere provider moet zoeken! Zeeeer teleurstellende service. Geen advies, slechte bereikbaarheid. En dankzij hun geweldige oplossing, loop ik nu kosten mis. Fijn.

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordelingNiet Beoordeeld

  Het webhosting gedeelte is prima in orde. De websites laden snel (waarschijnlijk hebben ze goede hardware en weinig overboeking) en de ondersteuning is goed. Jammer is dat ze adverteren met 100 mail-boxen voor het dynamic pakket, maar dat gebruikers hun eigen mail wachtwoord niet kunnen aanpassen. Dit is vaak bij budget hosting als one.com wel inbegrepen (hier is het platform echter traaag, en de overboeking groot). Je kunt alleen als administrator (dus via het controle paneel) de wachtwoorden instellen en/of wijzigen.

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit44444
  Support44444
  Algemene beoordeling44444

  Wij nemen zakelijk een hoop producten af bij PCextreme. Zoals een CloudVPS, verschillende kleine VPS’en en een berg Reseller diensten. Wij hebben zelden de support afdeling nodig maar wanneer wij die via mail of telefoon inschakelen worden we altijd netjes en direct geholpen.

Plaats hier je eigen ervaringen met deze webhost

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling van 1-5 sterren en licht vervolgens je ervaringen toe in het tekstvak. Klik tenslotte op "Voeg review toe".

Beoordeling en toelichting:

Inhoud pakket
Prijs/Kwaliteit
Support
Algemene beoordeling

© Copyright 2008-2020 WebhostingReviews.nl · Disclaimer en privacybeleid