Versio

 • 3.783.783.783.783.78
 • 3.453.453.453.453.45
 • 3.213.213.213.213.21
 • 3.213.213.213.213.21

De webhost Versio uit Leeuwarden is opgericht in 2008 en biedt zes linux webhostingpakketten aan. Ook biedt de host reseller hosting aan.

De zes shared hostingpakketten van Versio zijn:

 • Starter NL: 1500 MB schijfruimte, 20 GB dataverkeer per maand, aantal domeinen op één account hosten: 25
 • Zilver NL: 7500 MB, 100 GB, aantal domeinen op één account hosten: 50
 • Groot NL: 15000 MB, 200 GB, aantal domeinen op één account hosten: 100
 • Expert NL: 40000 MB, 600 GB, aantal domeinen op één account hosten: geen beperking
 • Platinum NL: 100000 MB, 1500 GB, aantal domeinen op één account hosten: geen beperking
 • Giga NL: 200000 MB, 3000 GB, aantal domeinen op één account hosten: geen beperking

Alle pakketten bieden ondersteuning voor onder andere: PHP, MySQL (geen beperking voor het aantal databases), CGI, onbeperkt aantal e-mailaccounts, Cronjobs, Eigen error pagina’s, 1 klik backups en meer dan 40 kant-en-klare scripts installeren via Installatron. Er wordt gebruik gemaakt van het DirectAdmin control panel.

Bij alle pakketten mogen meerdere zelfstandige websites met domeinnamen op één account gehost worden. Bij het kleinste pakket mogen dit er maximaal 25 zijn en dit loopt op tot 50 en 100 respectievelijk bij de Zilver en Groot pakketten. Vanaf het Expert pakket is er geen beperking meer voor het aantal domeinnamen en websites dat gehost mag worden op het account.

De host biedt een uptime garantie van 99.9% en een 14 dagen geld terug garantie.

Versio biedt support via e-mail en ook dagelijks via live support op de website. Er is tevens een lijst met vaak gestelde vragen op de site te vinden. Daarnaast is er een klantenforum waar vragen gesteld kunnen worden.

Externe link Bezoek Versio

Ervaringen met Versio toevoegen Heb jij ervaringen met Versio? Voeg je ervaring dan s.v.p toe onderaan deze pagina. Bedankt voor je bijdrage aan deze site!

Hieronder staan de hosting ervaringen met Versio van andere bezoekers.

Ervaringen

65 Reviews over Versio:

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordelingNiet Beoordeeld

  Ik maak al meer dan 4 jaar gebruik van de webhosting van Versio, Ik heb dit gebruikt om mijn vaardigheden op vlak van programeren uit te bouwen. In het begin had ik een aantal problemen met de instellingen van de webhosting (omdat ik weinig kennis had op dat vlak). Ik heb toen de klantenservice gecontacteerd en deze hebben mij altijd snel en duidelijk geholpen.

 • Inhoud pakket22222
  Prijs/Kwaliteit22222
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Klantenservice is niet te bereiken, er staat nergens een telefoonnummer, je kan niet om hulp vragen alleen terecht bij FAQ aka heb je geen zak aan. Sinds ik er een domeinnaam + host heb gekocht krijg ik mega veel buitenlandse spam e-mails.

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Ik ben jarenlang klant van Versio geweest, was op zich altijd tevreden en een aantal van mijn eigen klanten ook servers bij Versio aangeraden.

  Helaas vanaf 2015 heeft Versio mij helaas twee keer negatief verrast.

  In 2015 is het de eerste keer mis gegaan. Mijn VPS bleek verouderd te zijn (2 jaar oud, solusvm). Versio meldde dat er nieuw type VPS was: cloudbox, en ik kreeg 3 weken de tijd had om al mijn klanten te migreren voor de stekker er uit ging. Blijkbaar weten ze niet dat hun klanten ook tijd nodig hebben om klanten te migreren, heb dit gemeld maar ze konden niet anders. dus ik accepteerde dit maar.

  Helaas heeft Versio begin december 2017 weer exact hetzelfde geintje uitgehaald: rond sinterklaas kwam een nieuwsbriefmail die eindigde met de mededeling dat 31 december de cloudboxen uit de lucht gingen en je zelf deze maand de migratie maar even moet doen. Weer een gedwongen last-minute migratie in de feestdagen-maand waarbij enkele van mijn klanten niet eens meer in staat zijn om de overstap te regelen! Weer op het laatste moment zoiets aankondigen, ze leren het nooit bij Versio. Ze waren gedwongen omdat hun netwerkleverancier op 1 januari stopt met de ondersteuning – dus het lijkt er op dat Versio niet over eigen infrastructuur beschikt maar van een ander bedrijf afneeemt.

  Het meest knullige is nog dat ze eind december nog wel de facturatiemail voor de volgende maand toesturen terwijl ze de dienstverlening stoppen.

  Mocht je overwegen om een VPS bij versio te kiezen, houd er dan rekening mee dat je na 1 of 2 jaar je server moet migreren omdat ze met iets nieuws komen, waarbij dat 3 a 4 weken voorafgaand aan het offline halen pas wordt medegedeeld. Je kan maar beter niet op vakantie gaan of een mailbericht van Versio missen.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit44444
  Support44444
  Algemene beoordeling55555

  Prima service, gebruik de service al jaren.
  Zeker een aanrader.

 • Inhoud pakket33333
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Erg slecht. Wij werken met meerdere hostingpartijen maar deze hebben we al snel weer afgestoten. Hoop gedonder gehad en dan ook nog eens een helpdesk die slecht bereikbaar is en niet echt vriendelijk. Zeg maar onbeschoft. Uiteindelijk maar alle domeinen en hostingpakketten die bij Versio stonden verhuisd naar een andere. Bij Versio betaal je uit een “online portemonnee” zoals ze dat zelf noemen. Je betaald voorschot en daar wordt uitgehaald wat er besteld is. Ik had dus geld over toen ik weg ging. Dat krijg je dus niet terug. Ze verstoppen zich achter een of andere wetgeving die helemaal niet opgaat. Maar voor € 18 ga je geen zaak aanspannen natuurlijk. Nooit zaken doen met deze tent in elk geval. Goedkoop is duurkoop.

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordeling11111

  De cloudbox van Versio levert niet wat het beloofd. Met behulp van Ganglia hebben we de server gedurende lange tijd gemonitord. Het bleek dat Versio CPU van de servers afknijpt. Dit, en hierin moet je mij geloven, zonder tussenkomst van ons als gebruiker.

  Als bewijs heb ik onderstaand een url van een screenshot toegevoegd. Op deze afbeelding zie je in de periode december, januari, mei, juni een drop in de CPU. En nogmaals, je moet me hierin geloven, dit is niet door toedoen van onszelf gebeurd.
  https://drive.google.com/file/d/0BxvJJwscrfpqSTdBTjlUZTl2UFk/view?usp=sharing

  Toen dit voor de eerste gebeurde, heb ik ze hierover ingelicht. Ze gaven toe dat er een probleem was en dat het zou worden opgelost. Toen het een tijdje later nogmaals gebeurde, heb ik aangegeven dat ik compensatie wilde voor de gemiste CPU in die periode. Als reactie geven ze dan dat hun verantwoordelijkheid ophoud bij het aanbieden van de cloudboxes. Als een cloudbox niet de opgegeven CPU levert, dan achten zij zich daar niet verantwoordelijk voor.

  Ofschoon ik jarenlang tevreden klant bij Versio ben geweest, ben ik er met een heel vervelend gevoel weg gegaan. Ze nemen hun verantwoordelijkheid niet als er iets mis gaat. Je kunt er bij Versio niet op vertrouwen dat ze leveren wat ze zeggen. Dat maakt ze een onbetrouwbare partij om zaken mee te doen.

  Dankzij de ontstane situatie met Versio ben ik verder gaan kijken. Er zijn inmiddels veel betere aanbieders die het een vergelijkbaar product voor dezelfde prijs aanbieden.

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit22222
  Support11111
  Algemene beoordeling22222

  Product zelf is opzich wel goed en heeft veel mogelijkheden.
  Hosting zelf vindt ik matig, sites laden erg traag, zeker wanneer er langere tijd niet meer naar is gekeken. Het kan zo soms wel 10 seconden duren voordat een simpele HTML pagina van maar een paar KB gepresenteerd wordt. Nadat een Site net is bezocht is hij ook vanaf nieuwe pc’s ineens wel snel. Lijkt dus echt aan de hosting kant te liggen en niet te maken te hebben met caching etc.

  Wat mij heel erg tegen valt is de manier van financiering. Bij andere hosting partijen gaat dit automatische en nooit zonder problemen en heb ik geen omkijken. Bij Versio zit ik met een irritant saldo wat handmatig opgewadeerd moet worden. Als je dat niet doet kom je in schulden te staan, doordat de service (blijkbaar) wel gewoon door loopt. Het enigste medium wat ze gebruiken om je hiervoor voor te waarschuwen is via de mail, welke in mijn geval blijkbaar in de spam filter belande tijdens een vakantie periode. Daarna stappen ze ook nog naar een incasso bureau en komen er boetes overheen.

  Hierbij snap ik dat het aan mij ligt dat ik de betaling niet heb gedaan en hier zelf niet goed van op de hoogte was. Maar gezamelijk met de onduidelijkheid over standaard automatische verlenging die tot boetes kunnen leiden maakt dit voor (na mijn idee) een zeer ongeschikte partij voor consumenten en kleine bedrijfen.

  Als consument of klein bedrijf heb je het liefst een service waar je niet naar om hoeft te kijken, en waarbij en niet opeens overwachte kosten of boetes ontstaan, tenzij je hier opzettelijk naar handeld.

  De klant onvriendelijkheid voornamelijk door manier van financiële zaken, en de tragere hosting gaat mij dan ook waarschijnlijk doen stoppen bij deze partij.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling22222

  Na 3 jaar een website gehost te hebben moet ik helaas verhuizen, omdat er plotseling iets wordt geblokkeerd waar mijn website compleet op gebaseerd is. Gedurende de 3 jaar is bijvoorbeeld ook mijn cronjobs ineens stilgelegd en een paar keer is de belangrijke feature waar mijn website op gebaseerd is geblokt. Steeds heb ik het gelukkig kunnen oplossen met de helpdesk, helaas konden ze me niet meer helpen met het laatste probleem dat ze veroorzaakt hebben.

  Jammer dat ik na 3 jaar mijn website moet verhuizen, omdat Versio iets verandert.

 • Inhoud pakket22222
  Prijs/Kwaliteit22222
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Versio lijkt er op gemaakt te zijn om met zo weinig mogelijk resources zoveel mogelijk geld te verdienen.

  Hoewel de uptime redelijk goed is zijn de servers niet de snelste.

  Wanneer er wat speelt krijg je een erg norse en uiterst klant-onvriendelijke helpdesk. Het is altijd de schuld van de klant en ze lijken zelf nooit fouten te hebben gemaakt.

  Mocht er dus iets spelen, wees er op voor bereid dat er direct een beschuldigende vinger naar jou gewezen wordt.

  Juist vanwege die slechte support ben ik weg gegaan bij Versio

 • Inhoud pakket22222
  Prijs/Kwaliteit22222
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Zo slecht dit, 1 update en dan liggen 9 websites van je eruit, vraag je om directe hulp zeggen ze “Vraag maar een ticket aan”. Dit is het meest belachelijke wat ik bij welk bedrijf dan ook heb meegemaakt. Om het nog leuker te maken zeggen ze dat er een script fout in me website zit, Geweldig hoor die versio! Heb binnen 2 dagen meteen alles overgeplaatst. Hoop dat ze het hele boel daar opdoeken!!!!! VERSIO IS DE SLECHTSTE

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit44444
  Support44444
  Algemene beoordeling44444

  Voor de laatste 3 jaar heb ik al tal van andere ertussen geprobeerd maar telkens blijf ik een pakket expert houden bij versio omdat de stabiel betrouwbaar en altijd klaarstaan om te helpen ik schrik van de reacties hier voor mij niets dan positief

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/Kwaliteit33333
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordelingNiet Beoordeeld

  valt regelmatig uit, service ho maar

  ze laten je graag betalen maar kwaliteit?

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/Kwaliteit22222
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordeling11111

  Echt de slechtste service ooit.
  Ik heb verschillende websites bij verschillende providers.
  En overal loopt het wel eens mis.
  Maar hier helpen ze gewoon niets. Chat Live kan je niet helpen. Zelfs niet met kleine problemen met hun eigen service.
  En op hun tickets antwoorden ze gewoon niet als ze het niet weten.

  Absurd. Slechte service die ik ooit heb meegemaakt.

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  voor minder dan twee euro’s afrekennen.. ze hebben gestuurd een facatuur via een incasso bedrijf naar mij…en moet ik nu 42 euro’s betalen… wat een stelletje hufters..

 • Inhoud pakket22222
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support22222
  Algemene beoordeling11111

  Makkelijk en goedkope webhosting, alleen de kwaliteit van de webhosting is zwaar slecht. Wordt slecht geholpen en ben na lang klant geweest te zijn op zoek naar een andere webhosting.

  Ik raad versio af!!!

 • Inhoud pakket22222
  Prijs/Kwaliteit22222
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  SPIJT!
  Een interne verhuizing is totaal uit de hand gelopen. Wat bij andere hosting geen enkel probleem is (dat regelen we voor u…komt in orde), vindt Versio te veel moeite. Dat kun je allemaal zelf wel.
  Enfin, blijkt toch niet allemaal zo simpel. Alle instellingen zijn verdwenen. Volgens Versio kan dat helemaal niet. En anders stonden ze toch al verkeerd.
  In het kort: als het mis gaat -> komt door de klant. Als het mis gaat -> geen oplossing bieden, maar gewoon zwartepieten (of schoorsteenpieten)

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  AFRADER!!!

  Sinds ik bij Versio zit heb ik
  – erg veel spam
  – worden er zonder mijn toestemming emailsverzonden vanaf mijn accounts … hierover eindeloos veel contact gehad met de helpdesk zonder effect.

  Daarbij attenderen ze heel nadrukkelijk per mail om het hostingpakket automatisch te verlengen.. kat lijkt heel klantgericht maar vermelden daarbij niet dat je ook de domeinregistratie dient te verlengen ( op zicht logisch maar vermeld dat er dan bij!) Doe je dat niet direct, dan gaat de site uit de lucht, en dan mag je een flink bedrag betalen omdat weer ongedaan te maken. Nu op zoek naar een andere host.

 • Inhoud pakket33333
  Prijs/Kwaliteit33333
  Support11111
  Algemene beoordeling22222

  Gebruik Versio sinds 2011 en dit naar relatieve tevredenheid. Vrij goedkoop maar relatief traag. Ook na verhuis van servers blijkt het niet veel beter. Anderszijds gebruik ik de hosting enkel voor email dus snelheid was net niet slecht genoeg om te switchen.

  In Augustus 2016 bleek mijn volledige mailbox (in, sent, drafts, …) compleet leeg. De helpdesk stak het op de smartphone (maar die was nog niet geconnecteerd), duidelijk een standaard-antwoord. Na mijn vraag om logs was het simpele antwoord dat ze die niet bij houden (!) “want teveel logs”.

  In October 2016 blijk ik hetzelfde probleem te hebben: weer alles weg. Daarom mijn waarschuwing: leg je eieren niet in het mandje van deze host, ik trek alvast mijn conclusies en trek ergens anders heen!

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Waardeloos bedrijf. Niet bereikbaar, reageren slecht. Krijgen ineens aanmaningen met hoge kosten omdat de facturen en ingebrekestelling via de mail verzonden worden naar een niet meer bestaand adres. Goedkoop=duurkoop

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit22222
  Support11111
  Algemene beoordeling22222

  Goedkope provider, geschikt voor eenvoudige sites. Regelmatig downtime en veel spam problemen.

  Slechte helpdesk, niet deskundig. legt het probleem graag bij de gebruiker neer ook al ligt het aan Versio.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support22222
  Algemene beoordeling33333

  Goedkope domeinnamen. Echter is de shared hosting van slechte kwaliteit. Support doet ook niet zijn best om problemen op te lossen.

 • Inhoud pakket33333
  Prijs/Kwaliteit33333
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Werkelijk een hele slechte helpdesk waar je niks mee kunt. Ze lezen de reacties niet en geven maar wat standaard antwoorden. Echt je kunt er niks mee.

  Wat een slechte service!!! Drama.

 • Inhoud pakket33333
  Prijs/Kwaliteit33333
  Support33333
  Algemene beoordeling33333

  Is wel decent gewoon niks slechts eraan levert altijd wat je wilt op tijd

 • Inhoud pakket33333
  Prijs/Kwaliteit33333
  Support33333
  Algemene beoordeling33333

  Versio heeft goedkope domeinnamen. Dat is perfect. De facturen rollen er ook gemakkelijk uit.

  Eerder had ik ook mijn hosting hier, maar dat beviel helaas niet. Echt heel erg veel downtime. Dit was overigens in 2014, dus wellicht is het nu wel beter.

  Voor domeinnamen is het wel een aanrader. Gewoon even doorverwijzen naar je eigen server. Perfect!

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit44444
  Support55555
  Algemene beoordeling44444

  Ik heb op het moment van schrijven een groot hostingpakket bij Versio, en meer dan 20 domeinnamen bij Versio geregistreerd staan. Ik ben vooral zeer te vreden met de support, tot diep in de nacht, meestal binnen enkele uren respons op het bericht. Over het algemeen een topservice.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Top service en kwaliteit

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Over het algemeen ben ik tevreden over Versio. Ik heb de support nog nooit benaderd, vind de sitebuilder mogelijkheden erg interessant en de hosting daarbij erg goedkoop.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Tot nu toe zeer tevreden. Heb sinds enkele weken eigen website opgezet met wordpress wat enorm makkelijk verliep door installatron. Versio werd me aangeraden voor de webhosting en ik heb hier ook mijn domeinnaam gereserveerd. Alles verliep vlot en tot nu toe nog geen problemen gehad. Support ook prima geregeld. Ze zijn er tot 2 uur snachts! IDEAAL
  Livechat openen en iemand helpt je persoonlijk.
  Ga zo door.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Domeinen bestellen gaat razendsnel, net zoals de uitgifte van SSL certificaten. Hosting is helaas wel van mindere kwaliteit maar verder een top bedrijf met lage prijzen!

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling44444

  ben al 7 jaar klant bij versio en altyd goed geholpen bij problemen en ook duidelijke uitleg met alles duidelijke site en ook duidelijke antwoorden op de vragen

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit44444
  Support55555
  Algemene beoordeling44444

  Prima service, goede prijs!

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit44444
  Support44444
  Algemene beoordeling44444

  Ik heb alleen een domein naam gekocht en dat werkt!
  De prijzen zijn goed, maar je kunt toch goedkoper ook vinden als je goed zoekt!

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Versio is één van de beste hostingen die ooit ben tegengekomen. Bij hun is alles perfect!

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit44444
  Support44444
  Algemene beoordeling44444

  Beste
  ben zeer tevreden over de dienstverlening die versio aanbied
  goede support en alles aan een zeer lage prijs

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Enorm oppassen met deze Hosting provider. Jarenlang klant zonder al teveel problemen. Verschillende hostingpakketten en domeinnamen bij hun besteld die nog tot 2017 betaald zijn. Op een gegeven moment rekenen ze een kost van 1 euro door aan (prijsverhoging DNS BE). Een mailtje dat mij op de hoogte had moeten brengen van deze ‘schuld’ heeft mij nooit bereikt. Vervolgens is via een incasso 40 euro extra aangerekend (4000% extra!) en AL mijn diensten geblokkeerd. Domeinnamen: onbereikbaar, webhosting: offline. Het enigste wat ik kon was mijn boete betalen. Ik kon zelfs niet meer de Helpdesk contacteren, zelfs daarvan was ik geblokkeerd. Het was betalen of oprotten. Ongelofelijk maar waar. Als je geen problemen hebt is Versio best ok, maar eenmaal er (financiële) problemen opduiken behandelen ze je echt op een zeer frustrerende en verwerpelijke manier.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit44444
  Support44444
  Algemene beoordeling55555

  Sinds kort door een zoektocht naar .frl hosters, toevallig ook langs Versio gekomen. Ik maak gebruik van een kleine joomla omgeving. Gezien de prijs in relatie tot de geboden diensten, heb ik een testomgeving neergezet bij Versio. Registratie, installatie en bewerking van deze omgeving gingen snel en geheel zonder problemen. Hiermee ben ik dik tevreden. Mondeling/mailsupport niet nodig gehad. De documentatie bij Versio is voldoende aanwezig.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Beste tot nu to ben naar versio gekeerd op aanraden van een vriend die zijn webhosting hier ook heeft. hij heeft ok nog geen problemen gehad met deze host. het is de beste die ik tot nu toe al ben tegen gekomen voor deze prijs.
  dit is zeker en vast het begin van een zeer lange en goede relatie onder elkaar.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit44444
  Support44444
  Algemene beoordeling44444

  Top verhuizing en snelle service! Heerlijke toevoeging door extra faciliteiten.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Al jaren ervaring met hosting aanbieders.
  Sinds kort bij Versio, bevalt tot nu toe heel goed.
  Goede prijs/kwaliteit verhouding.
  Wel enige ervaring gewenst met webhosting wil je e.e.a. snel in kunnen stellen denk ik. Maar voor mij geen probleem.
  alles werkt soepel.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Ik ben al een aantal jaren klant bij Versio voor mijn webhosting en mijn domeinnamen. Versio heeft een uitstekende support en een een geweldige prijs/kwaliteit verhouding, Je krijgt heel veel kwaliteit voor een laag prijsje. Ik kan Versio zeker aanraden voor zowel Webhosting, Domeinnamen en servers.

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support44444
  Algemene beoordeling44444

  Zeer voordelige prijzen. Ik bestel al mijn domeinnamen bij Versio. Webhosting is soms wat traag maar meestal zeer snel.

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Kijk uit voor dit bedrijf… Je doet jarenlang zaken met ze, maar je doet uiteindelijk “een roltrap naar boven en een gewone trap naar beneden” ervaring op. Heb veel domeinnamen bij ze afgenomen inclusief een hostingpakket. Op een gegeven punt m,n hosting pakket opgezegd en een aantal domeinnamen laten staan. Schijnbaar is van mijn kant een rekening van € 12,- niet betaald, waarbij de aanmaningen naar een mailadres gestuurd wordt waarvan het hostingpakket dus al opgezegd is (kortom, ik ontvang de betalingsherinnering niet). I.p.v. een betalingsherinnering naar mijn prive gmail adres te sturen (welke bekend is bij ze) neemt men liever de moeite om naar een incassobureau toe te stappen, waarbij de totale rekening nu opgelopen is naar € 60,- . Heeeeeeeel erg bedankt voor deze sympathieke actie Versio!!! Not!!

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit44444
  Support44444
  Algemene beoordeling44444

  Website nodig? Versio B.V. Goedkoop, snel en klantvriendelijk.

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Enorm klantonvriendelijke hoster. Ik heb net geen 100 domeinnamen geregistreerd staan, voor meerdere jaren. Op mijn factuur stond dat deze registraties voor een x aantal jaar was, dus fixed price. Opeens kwam er een naheffing over een aantal domeinnamen. Uiteindelijk, na 8 mailtjes te hebben verzonden, ging men mee en gaven ze aan dat ze de helft zouden crediteren. Omdat de overige gemaakte kosten niet in verhouding staan tot een aangetekende brief van de rechtsbijstand laat ik het er maar bij zitten. Spijtig dat er zo met klanten in het algemeen én kosten die niet voor de klant horen te zijn wordt omgegaan. Snelheid van de server is laatste tijd ook niet best meer en complexe vragen kunnen ze ook niet oplossen, over DNS verwijzingen bijvoorbeeld. Versio is absoluut geen host voor b2b en een afrader voor consumenten.

 • Inhoud pakket22222
  Prijs/Kwaliteit22222
  Support33333
  Algemene beoordeling11111

  te goedkoop om waar te zijn. kijk jullie faktuur na, het kan goed zijn dat er teveel word aangerekend. regelmatig worden de prijzen aangepast, naar boven, owv zogezegde prijsherziening door offices terwijl de echte reden hun lage prijzen zijn. geld terugvragen is not done. word het te moeilijk dan hoor je ze niet meer. geloof dus de mooie verhalen niet. betaal beter iets meer voor echte service en geen virtuele fantasie !!

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Host er al een tijdje al mijn producten. Altijd snel geleverd en top service. Ga zo door!

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit44444
  Support44444
  Algemene beoordeling44444

  Goed product, goede service, lage prijs zeker een aanrader!
  Valt wel af en toe uit.

 • Inhoud pakket33333
  Prijs/Kwaliteit33333
  Support22222
  Algemene beoordeling11111

  Ik vindt versio maar ondoorzichtelijke produkten leveren, Vesio cloude box wil niet soepel lopen en de afhandeling van de online portemee met allemaal usernamen die gekoppeld aan webhostingpakketen en daaraan weer webnamen is erg onduidelijk als je meerder websites hebt.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Versio is de betrouwbare en goedkope webhost die ook hoge kwaliteit producten en service levert.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordeling44444

  Ik was op zoek naar een andere domein-registrar, en bij Versio heb ik echt een koopje gedaan! Ze hebben echt een superscherpe prijs, alsook de mogelijkheid om een online portomonneeke te hebben, zodat je niet met berg inkomende facturen zit telkens er een domein vervalt. De hosting ziet er ook veelbelovend uit dus ik denk dat ik die ook eens ga testen! Geen ervaring met support dus daar heb ik geen sterretjes voor gegeven.

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit33333
  Support22222
  Algemene beoordeling33333

  Goede budget hosting voor kleine websites zonder verdienmodel. Je krijgt niet wat je van een normale hosting provider mag verwachten. Het omzetten van DNS duurt lang en de opties zijn matig. Voor een paar euro prima maar niet meer dan dat. Neostrada veel beter alternatief.

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordelingNiet Beoordeeld

  Ben als klant bij versio terecht gekomen, tot nu toe bevallen de services mij goed.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  lekker goedkoop en geschikt voor mensen die een domein willen voor niet-intensief gebruik zoals een database, enz.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Super (goedkope) domeinen, heb er al meerdere domeinen geregistreerd!

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling44444

  Zeer goede host/domeinnaam beheerder zeer lage prijzen over het algemeen geweldig heb nog nooit problemen gehad!

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordeling55555

  Tot nu toe zeer tevreden. Heb sinds twee weken eigen website opgezet met wordpress. Versio werd me aangeraden voor de webhosting en ik heb hier ook mijn domeinnaam gereserveerd. Alles verliep vlot en tot nu toe nog geen problemen gehad. Support heb ik nog niet nodig gehad.
  ga zo door.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support44444
  Algemene beoordeling55555

  Prima hosting, ik registreer ook al mijn domeinnamen met Versio. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support44444
  Algemene beoordeling55555

  Versio bied super goedkope maar goede hosting aan. daardoor kan ik makkelijk snel en voodelig een reseller hosting opzetten helemaal top! de support is wel wat minder. ze mogen wat meer leren. voor de rest helemaal super

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Uitstekende prijs.
  Joomla en Drupal websites werken snel.
  Hostingpakket gekocht, uploaden website, aanmaak database en mail-adressen was gemakkelijk en kon zonder hulp.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Snel en goedkoop mijn .be domeinnaam geregistreerd. Alle nodige tools en documentatie.

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit44444
  Support44444
  Algemene beoordeling44444

  Fijne host, goedkoop en werkt goed, geen problemen mee gehad, en doet gewoon wat het moet doen! Ook erg fijn dat er een beetje variatie is tussen de pakketten, ik had weinig nodig, en had er dus ook weinig geld voor over, en dat was bij Versio mogelijk, dus erg weinig geld voor wel erg goede kwaliteit!

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling44444

  Ik keek erg op van Versio! Wat goedkoop zeg, voor €0,50 per maand en ook nog beter dan andere: Starthosting en Strato.

  Gemakkelijk is dat er ook webmail bij zit en je kunt naar je eigen smaak het programma installeren wat je nodig bent.

  Tot zover goede ervaringen dus!

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Snelle webhosting, nu weet ik er niet zo veel van af sinds ik een beginnende gebruiker ben, maar wat ik tot nu toe heb gezien is boven mijn verwachtingen.

  Ik zal mijn toekomstige sites ook hier laten hosten.

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support33333
  Algemene beoordeling44444

  Ik ben pas net overgestapt van een andere hosting partij naar Versio en tot nu tot ben ik zeer tevreden, het overzetten van de website ging zeer soepel en snel. De website is in vergelijking met de andere hosting sneller en stabieler, maar ook is de prijs veel voordeliger.

 • Inhoud pakket33333
  Prijs/Kwaliteit22222
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Very bad support and many slow and downs of the site!

Plaats hier je eigen ervaringen met deze webhost

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling van 1-5 sterren en licht vervolgens je ervaringen toe in het tekstvak. Klik tenslotte op "Voeg review toe".

Beoordeling en toelichting:

Inhoud pakket
Prijs/Kwaliteit
Support
Algemene beoordeling

© Copyright 2008-2018 WebhostingReviews.nl · Disclaimer en privacybeleid