YourHosting

 • 2.632.632.632.632.63
 • 2.382.382.382.382.38
 • 2.782.782.782.782.78
 • 2.662.662.662.662.66

Yourhosting uit Zwolle is actief op de webhostingmarkt sinds 2001. De webservers staan in het Redbus datacenter te Amsterdam.

Er is een ruime keuze uit hostingpakketten voor zowel Linux als Windows hosting. Vanaf het “Medium pakket (M Hosting)” kan een onbeperkt aantal domeinnamen en zelfstandige websites gehost worden op hetzelfde account. De kosten van een .nl-domeinnaam zijn niet inbegrepen in de pakketprijzen. Ook dient rekening gehouden te worden met het gebruik van een actietarief op de YourHosting site dat alleen geldt voor de eerste maand van het abonnement.

Het kleinste pakket (XS) heeft 5 GB webruimte en het grootste pakket (XL) heeft 60 GB. N.B. er is een verschil tussen “webruimte” en “schijfruimte”. Bij schijfruimte wordt ook de ruimte meegerekend die beschikbaar is voor databases en e-mail. Bij webruimte gaat het specifiek over de ruimte die beschikbaar is voor de web-bestanden van je site (.html en .php bestanden, plaatjes / video’s, etcetera).

Vanaf het Medium pakket wordt gewerkt met een fair use policy voor het dataverkeer gebruik. De twee kleinere pakketten (XS en S) hebben een datalimiet van respectievelijk 5 GB en 15 GB.

Ook bij het kleinste pakket is al een MySQL database inbegrepen. De e-mail wordt gescand op de aanwezigheid van spam en virussen. Het statistiekenpakket van AWstats wordt meegeleverd met de hostingaccounts en geeft informatie over het aantal bezoekers, de meest bezochte pagina’s, de referers en nog veel meer.

MijnWebsite is een meegeleverde dienst waarmee eenvoudig een website opgezet kan worden. Hierbij kan gekozen worden uit verschillende designs. Onderdelen van de webpagina kun je eenvoudig naar de gewenste plaats slepen (drag & drop). Een blog kan ook toegevoegd worden.

De support van YourHosting verloopt via een supportformulier en via chat. Het antwoord op een groot aantal veelgestelde vragen is op de site te vinden. Het is ook mogelijk om voor een meerprijs Premium Support te krijgen. De klant krijgt dan toegang tot exclusieve telefonische support en e-mails krijgen prioriteit.

Externe link Bezoek Yourhosting

YourHosting ervaringen toevoegen Wat zijn je eigen ervaringen met YourHosting? Voeg je ervaring toe onderaan de pagina. Bedankt!

Hieronder lees je ervaringen van andere bezoekers met YourHosting.

Ervaringen

34 Reviews over YourHosting:

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Geholpen door Stephanie van Polanen. Duidelijk en vakkundig (en geduldig) meegekeken en advies gegeven, dingen helpen instellen. Na verschillende pogingen mijnerzijds kan ik nu een nieuwe site maken in wp. Dolblij! Het is het wachten aan de telefoon dik en dwars waard. Als ik zover ben dat de website in gebruik genomen kan worden, vraag ik haar zeker weer om me bij te staan. Petje af ook voor de andere medewerkers die mij al vaak geholpen hebben. Klasse!

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordelingNiet Beoordeeld

  Vandaag geholpen door Stephanie Polanen. Aardig, geduldig en kundig. Na al een paar problemen te hebben opgelost kwam zij zelf op het idee om nog even een collega naar de website te laten kijken en na een paar minuten kwam zij terug met de reden waarom de site (onnodig) veel schijfruimte gebruikte. Problemen opgelost. Bravo. De betaalde webmaster service die ik eerder naar de site heb laten kijken, laat zeer te wensen over. Weliswaar bereidwillig maar slordig, moest steeds aangestuurd worden en mogelijk te veel druk om quotum te halen ipv de klant te helpen.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  wat een fijne support! op alle vlakken van mijn account ben ik goed geholpen: zelfs een credit nota ontvangen voor service die ik verkeerd had ingevoerd.

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit44444
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Omdat ik Macmail heb, ondervind ik vaker problemen met e-mail.
  Ik ben al vaker zeer goed goed geholpen.

  Gister werd ik geholpen door Lars Godijn, hij was zo superaardig en heel geduldig want het duurde wel even voordat het probleem was opgelost. Ik was allang ontploft en wilde al opgeven maar hij zette door en nu kan ik weer uitmailen.
  Lars is echt een leuke kerel en het voelde zelfs gezellig om hem aan de telefoon te hebben. Hij is erg rustig en professioneel.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Heb al een bestelling lopen bij Yourhosting en kwam er na 4 maanden achter dat ik intern nog niet alles op orde had.Even bellen met klantenservice en je wordt vriendelijk te woord gestaan, er wordt iets voor je nagekeken je krijgt antwoord
  en probleem opgelost. Goed begin van zaken doen met Yourhosting. Dank je Stepahnie voor de snelle service.

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  SupportNiet Beoordeeld
  Algemene beoordelingNiet Beoordeeld

  Na meerdere handleidingen gelezen te hebben over hoe ik mijn e-mail adres moet koppelen aan mijn gmail account, bleef ik tegen dingen aanlopen en kwam ik er echt niet uit. Toen heb ik besloten de klantenservice te bellen en kreeg ik Mohad Imahda aan de lijn. Hij heeft mijn kijk op klantenservices in zijn algemeen compleet veranderd. Normaal heb ik er echt een hekel aan omdat er vaak van uit gegaan wordt dat je dingen net zo snel doorheeft als degene met wie je praat. Mo daarentegen had uitermate geduld voor mijn gebrek aan ervaring in dit gebied en legde me stapsgewijs uit hoe alles werkte, zodat ik er op een later stadium voortaan zelf mee aan de slag kan. Een uur later heeft zelfs hij me een aantal dingen kunnen laten begrijpen m.b.t. mijn hostingmanager etc. Mo bedankt voor je hulp en vooral geduld, het was mijn eerste gesprek met een klantenservice medewerker die ik naast leerzaam ook bijna gezellig zou noemen. En alles werkt nu naar toebehoren, wat wil je nog meer? Thanks!

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Ik zit nog niet zolang bij YourHosting maar tot nu toe bevalt het goed. Geen lange wachtrij aan de telefoon, snel geholpen en vriendelijk.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Ik ben zeer tevreden met Yourhosting, vooral de service die ik als heel prettig heb ervaren. Altijd vriendelijke medewerkers die mij bijstaan of het probleem al voor mij gelijk hebben opgelost.
  Inderdaad petje af voor de klantenservice.

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Dit is de meest slechte en klantonvriendelijke hosting die ik ooit heb meegemaakt. Overal de hoofdprijs voor rekenen, maar als het op service aankomt, nada! Ik ben overgestapt naar one.com en daar dik tevreden. Altijd vriendelijk en paraat om je te helpen. Er zijn niet veel bedrijven waar ik van walg, maar Yourhosting is het gelukt…

 • Inhoud pakket22222
  Prijs/Kwaliteit22222
  Support11111
  Algemene beoordeling22222

  Ik heb al een hele tijd dat als ik op mijn instellingenpagina ben, dat er een rode balk verschijnt dat er een onbetaalde factuur is en dat ik daarom niks kan wijzigen.
  over gebeld, zouden ze oplossen.
  maar na opnieuw inloggen, staat het er weer.
  Nu wilde ik mijn pakket uitbreiden, maar dat gaat dus niet, omdat er volgens hun nog een factuur op staat.
  maar bij mijn facturen staat er niks open.
  Ik wilde ze meer geld laten verdienen, maar blijkbaar willen ze dat niet.
  Dan maar naar een ander

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Wat een slechte service,had het pakket office 365 voor laptop aangeschaft voor een proefperiode,in de proefperiode gemaild dat het product niet werkte en dat ik wilde stoppen, hierna meerdere keren gebeld en gemaild niks aangedaan uiteindelijk op 28 dec het kunnen stoppen moet wel 3 maanden betalen á € 38 per maand, iedere dag sturen ze een factuur met diverse dreigingen van we sluiten je account af die ik al gestopt had.

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit33333
  Support55555
  Algemene beoordeling44444

  Vanmiddag zeer goed geholpen door Colin, die heeft gezorgd dat mijn emailadres weer in de lucht is !! Blij !!!

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Meerdere domeinen bij yourhosting. Dns forward heeft een andere factuurdatum dan het domein zelf, terwijl ze op de zelfde datum aangevraagd zijn. Later blijkt dat ze factureren per email (die in de spambox komt) . De eerste factuur die ze sturen per post kost 15 euro!. Gezien ze twee datums hanteren kunnen ze dit twee keer per jaar doen. Echt schandalig! Het lijkt mij een soort van winstmodel wat ingecalculeerd is, en dit terwijl ze al behoordlijk duur zijn, en hun telefoonnummer ook 50c kost. Nooit mee in zee gaan, er zijn veel betere hosting providers voor minder geld, die op een eerlijke manier factureren!.

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Al 3 maanden op rij varieert de laadsnelheid tussen de 3 seconden en 3 minuten, waarbij met regelmaat de server helemaal niet bereikbaar is. Fijn als webshop eigenaar, alle SEO en SEA kosten zijn weggegooid geld. Yourhosting lijkt wel 50000 sites op een mini server te knallen waardoor er naar de mening van yourhosting op “piek” momenten websites erg traag zijn en soms niet laden. Daar vertellen ze alleen niet bij dat dit piekmoment van 8:00 sochtends tot 23:59 savo ds duurt. Verschrikkelijke hosting provider, niet bij aanmelden!!

 • Inhoud pakket22222
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  De services is heel slecht. Je wordt slecht te woord gestaan, ze willen weinig voor je doen en als het ze te veel wordt dan sluiten ze het gesprek gewoon af. Eigenlijk is de service niet eens een ster waard. als je af en toe een vraag hebt voor de support zou ik hier zeker niet in zee mee gaan.

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Via Yourhosting een basispakket afgesloten, aangezien dit de eerste website was. De installatie was redelijk lastig en duurde lang. De website was ook qua snelheid (abnormaal) traag.
  Dit diverse keren gemeld, echter zonder resultaat.
  Via een andere partij met ongeveer dezelfde prijs is de website veel sneller.

 • Inhoud pakket22222
  Prijs/Kwaliteit33333
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Ik was niet tevreden met mijn VPS en heb daarvoor geld terug gevraagd aangezien op de website van Yourhosting gewoon staat dat als je binnen 14 dagen je geld terug vraagt, je het geld ook zal krijgen. Nu heb ik een reactie gekregen dat ik mijn geld niet terug krijg omdat ik mijn product als bedrijf heb gekocht…

 • Inhoud pakket22222
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Yourhosting stuurt alleen rekeningen en het liefst in de vakantie. Enige support bij het kiezen van het juiste pakket is er niet. Je moet per pakket vaak per jaar betalen, als later blijkt dat je wilt switchen van pakket betaal je dus een jaar dubbel. De beantwoording van vragen en klachten gaan ze niet op de kern in.

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Ronduit slecht.
  Onze VPS waar flink geld voor betaald is, is offline gehaald wegens meerdere DDOS’en waar wij de dupe van worden.

  Eigenlijk de verantwoordelijkheid van de hoster maar ze leggen het vrolijk bij ons neer.

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Graag wil ook een negatief advies plaatsen, via een slinkse manier omzeilt dit bedrijf de wet van Dam. Dit is de wet die regelt dat je na een jaar je abonnement maandelijks op mag zeggen.
  Enige vorm van empathie kennen ze niet en eisen het bedrag op ook al weet dit bedrijf dat de persoon in kwestie nog student is. Binnen mijn zakelijk netwerk heb ik de opmerking uitgezet om te stoppen met samenwerking met dit bedrijf. Herkend u dit verhaar en erkend u de deze vorm van zaken doen onder de gordel plaats, plaats dan ook de oproep binnen uw eigen netwerk.

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Inhoud pakket: Gelokt met een aantrekkelijke domeinprijs. Maar ze weigeren naar mijn hostservers door te linken.
  Prijs/kwaliteit: Geen kwaliteit dus zelfs met lage prijs is de verhouding slecht.
  Support: Mensen met een bord voor hun kop.
  Algemene beoordeling: Yourhosting is een bedrijf met oplichters dat op onrechtmatige wijze de Wet van Dam proberen te omzeilen.

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Zeer slecht bedrijf
  Na een probeerversie meteen vast aan maandkosten je krijgt hier geen enkele melding over. Klantenservice is helemaal niet bereid tot enige tegemoetkoming.
  Geen goed woord over voor deze instantie.

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Zeer slechte service en weinig professionele kunnen via support.
  Erg duur voor wat je krijgt gezien ze voor elke scheet geld vragen.
  Daarbij zijn het verschrikkelijke oplichters met het geniepig verlengen van contracten met alle nodige extra kosten.
  Voor de vele mensen die met dit laatste ook ervaring hebben, deze kosten hoef je niet te betalen! 🙂

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Lijkt alsof ze goede service bieden. Te duur voor wat je krijgt.

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Kut partij

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Ik ben heel erg tevreden. De prijs is buitengewoon redelijk, het personeel is steeds zeer goed bereikbaar én steeds bereid mee te denken en lossen gewoon zonder gedoen op waar ik tegenaan liep. Ik ben erg blij met deze hoster en het service niveau wat geboden wordt. We zijn als non profit organisatie nu volledig zelfstandig zonder enige afhankelijkheid van derden.

  Service en faciliteiten een 10. Een aanrader voor de (enigszins gevorderde) beginner.

 • Inhoud pakket33333
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support22222
  Algemene beoordeling11111

  Je kunt de helpdesk bellen en dat is ook hard nodig want de beheersomgeving van je website op de site van Your Hosting is dermate onhandig en onoverzichtelijk dat ik en mijn collega beheerder er wanhopig van werden. wij hebben onze site gemigreerd naar een andere provider.

 • Inhoud pakket11111
  Prijs/Kwaliteit11111
  Support11111
  Algemene beoordeling11111

  Waarom er zo veel hoge cijfers zijn gegeven is voor mij erg onduidelijk. Dit net als de manier waarop Yourhosting klanten mee behandelt. Ik heb een website gemaakt en krijg na een half jaar te horen dat ik de diensten die ik heb betaald en die ik wil gebruiken niet meer mag gebruiken. Hierdoor mag ik mijn website niet meer up-daten en dus eingelijk weggooien… Tenzij! Ik nattuurlijk 80 euro extra voor een jaar betaal. Want tja afzetters willen toch wel op een bepaalde manier hun geld binnen krijgen. De helpdesk is bijna altijd afwezig ik wacht op dit moment al 3 uur om het over dit probleem te hebben. En de website builder komt volgens mij uit het jaar 2000. vergelijk wordpress met Websitebuilder en je vergelijkt 2000 met 2015. Dit verschil is erg groot gezien het een slonzige website builder is. Veel hints gegeven en worden totaal niet doorgevoerd. Net als de verhuizing die ik heb aangegeven. 8 maanden verder en Yourhosting heeft nog steeds niks gedaan aan het verhuizen van mijn domijnnaam. Dus heb ik deze zelf handmatig omgeleid. Want blijkbaar heeft Yourhosting het te druk. Voor een hoge prijs geen kwaliteit, geen service, afzetterij, en nattuurlijk een aanpassing van mijn pakket halverwege mijn periode die betaald is. zodat ik niks meer mag of kan doen met mijn website via yourhosting. Ga hier niet heen belachelijke afzetters!

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Ben zeer te spreken over de service die Your Hosting bied omdat ik als digibeet steeds verkeerde dingen doe op de computer en te grote plannen heb om die zelf te kunnen verwezelijken.

  Het team van Your Hosting support zal onderhand wel gek van mij worden (ach ja) ze helpen mij steeds weer en weer en weer

  een hele dikke pluim voor de Support.

 • Inhoud pakket55555
  Prijs/Kwaliteit55555
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Ben al jaren een tevreden klant van Yourhosting. Omdat onze website en ons blog zakelijk zijn is continuiteit van belang. Problemen /storingen / vragen worden altijd snel en adequaat afgewikkeld. Dit was in de begin jaren van Yourhosting zo en is nog altijd zo,….Top!!

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Super geholpen. Ik vraag met de uitleg lukte het niet toen ging hij zelf inloggen en binnen no time was het geregeld zo hoort dat te gaan op een support afdeling klasse!

 • Inhoud pakket33333
  Prijs/Kwaliteit22222
  Support55555
  Algemene beoordeling33333

  Beste Mensen,

  Over prijs en wat je er voor krijgt (naast support) ben ik er niet echt over te spreken. Daarnaast zitten er wel hele professionele support medewerkers, Had wat problemen met mijn website en begon een chatsessie.. Kwam uit bij Sanne Dijkhuizen,
  Zij heeft mij enorm goed geholpen en dit is dus ook een hele grote aanwinst voor dit bedrijf. 5 sterren door haar support!

 • Inhoud pakketNiet Beoordeeld
  Prijs/KwaliteitNiet Beoordeeld
  Support55555
  Algemene beoordeling55555

  Supergoed geholpen met mijn ftp-gegevens, op verzoek zelfs als extra service de instructies in het Engels aan mij op locatie toe-gemaild zodat ik deze naar mijn Australische leverancier toe kon mailen zonder daar zelf nog veel aan te hoeven doen!
  Bedankt Yourhosting.

 • Inhoud pakket44444
  Prijs/Kwaliteit44444
  Support55555
  Algemene beoordeling44444

  Rene en Thommas hebben me enorm geholpen om mijn problemen met email opgelost te krijgen. Super bedankt voor jullie expertise en het fijne gesprek. Fijn dat jullie er zijn. Ik kan weer heerlijk aan het werk.

Plaats hier je eigen ervaringen met deze webhost

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling van 1-5 sterren en licht vervolgens je ervaringen toe in het tekstvak. Klik tenslotte op "Voeg review toe".

Beoordeling en toelichting:

Inhoud pakket
Prijs/Kwaliteit
Support
Algemene beoordeling

© Copyright 2008-2018 WebhostingReviews.nl · Disclaimer en privacybeleid